Pojdi na vsebino
Večji tekst Manjši tekst Natisni to stran
Domov pipe Novice pipe Dialogic prejel dve nagradi za produkt leta 2011 v kategoriji internetne telefonije

10. 1. 2012

Dialogic prejel dve nagradi za produkt leta 2011 v kategoriji internetne telefonije

Milpitas, CA –  Dialogic Inc., je objavil, da je globalno podjetje TMC razglasilo Dialogic®-ova produkta PowerMedia™ Host Media Processing Software Release 5.0 (PowerMedia HMP 5.0) in Dialogic® I-Gate® 4000 Session Bandwidth Optimizer Mobile Backhaul (I-Gate 4000 SBO MB) za dobitnika nagrade leta 2011 na vsakoletnem natečaju za najboljše rešitve na področju internetne telefonije: INTERNET TELEPHONY.

Dialogic’s PowerMedia HMP 5.0 omogoča skalabilnost do 5000 hkratnih SIP povezav ali 1500 glasovnih povezav. Omogoča HD prenos zvoka, snemanje in predvajanje videa, konferenčne klice, večpredstavnostno pretakanje podatkov, transkodiranje, avtomatizacijo avdio in video rešite (IVR in IVVR) in napredne interaktivne rešitve kot so kontaktni centri in video portali, podpira pa tudi virtualizacijo. Dodatna prednost rešitve je, da je zasnovana za delovanje na običajnih strežnikih, kar odpravlja potrebo po specifičnih napravah in znižuje operativne stroške vzdrževanja.


Dialogic’s I-Gate 4000 SBO-MB omogoča ponudnikom storitev boljši izkoristek obstoječega omrežja. Omogoča hitro in cenovno ugodno podvojitev kapacitete omrežja  (double the bandwidth) v tipičnem radijskem dostopovnem omrežju RAN (Radio Access Network). To omogoča uporabnikom boljše »uporabniško doživetje« in s tem omogoča ponudniku širitev baze uporabnikov s čimer je zagotovljena kratkoročna in dolgoročna rast podjetja.

Več o novici na povezavi.

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se