Znanja ni nikoli dovolj

Naše delo temelji predvsem na znanju, stalnemu iskanju rešitev, inovativnih in neobremenjenih pogledih na izzive ter odgovornemu pristopu do vseh, ki so tako ali drugače povezani z nami. Da se bomo razvijali v to smer še naprej, vsak dan ustvarjamo sproščeno delovno okolje, ki omogoča idejam zaposlenih prosto pot.

Razvoj zaposlenih

Veliko investiramo v usposabljanje in razvoj zaposlenih,  saj se zavedamo dejstva, da so zaposleni ključni pri doseganju strateških ciljev podjetja. Zaposlenim omogočamo stalno izobraževanje na vseh področjih in jim omogočamo odlične delovne pogoje.

ekonomija
IT
tele-komunikacije

Ste inovativni?

Če ste inovativni, znanja željni, ciljno usmerjeni in uživate v delu stalno spreminjajočega področja telekomunikacij, potem ste vabljeni da se nam predstavite. 

Oglasite se nam
Če vas delo na področju telekomunikacij zanima in če ocenjujete, da bi s svojim znanjem ter izkušnjami lahko skupaj z nami sooblikovali nove projekte, potem ste vabljeni da se nam oglasite. Vašo predstavitev pošljite v elektronski obliki na naš naslov info@masterline.si Podatki bodo obravnavani zaupno.